Nunți

Pentru cea mai frumoasă zi din viața ta, alege un decor de vis, un restaurant din lemn masiv cu privește pe lac și o servire ireproșabilă! Putem găzdui până la 140 de invitați, îți oferim un meniu personalizat cu delicatese 100% naturale preparate de chef-ul nostru, precum și o atmosferă de petrecere la intersecția dintre rustic și elegant. La cerere, îți putem organiza nunta în cele mai mici detalii, incluzând muzică live, fotograf + videograf și un program special pentru invitații tăi! Pentru evenimentele organizate de noi, oferim GRATUIT și cadre filmate cu drona.

Botezuri

Imaginează-ți evenimentul pe care familia ta și-l va aminti pentru totdeauna... iar noi te vom ajuta să-l transformi în realitate! Venirea pe lume a unui bebeluș este un miracol – și trebuie sărbătorită cum se cuvine! Cele mai rafinate și gustoase preparate ale Tavernei Gruiu se vor înșira pe mese pentru oaspeții tăi, atmosfera de pe lac va fi relaxantă și animată totodată, iar peste ani micuțul sau micuța ta va putea privi fotografiile făcute într-un decor idilic, mulțumindu-ți pentru cel mai frumos botez.

Aniversări / Zile onomastice

Sărbătorește-ți ziua alături de cei mai buni prieteni, în stil mare! Chef-ul nostru va găti cu ingrediente proaspete și 100% organice tot ce îți place mai mult, iar vinurile de colecție din crama noastră și băuturile românești tari vor completa o seara perfectă!
Iar pentru cei mici avem un loc de joacă special amenajat, ca aceștia să se poată bucura de aerul curat sub supravegherea părinților.

Petreceri corporate

Nu există team building mai bun decât o petrecere memorabilă! Spune-ne cum le place angajaților / colegilor tăi să se distreze – și vom pune la cale împreună petrecerea pe care o visezi! Relaxare pe lac, în mijlocul naturii, distracție pe ponton, muzică live de calitate și mâncăruri aromate: Taverna Gruiu va deveni locul vostru preferat de party!

Logo-Taverna-Gruiu_PNG_Transparent

Fii parte dintr-o experiență 100% naturală!

URMĂREȘTE-NE

CONTACTEAZĂ-NE

SambataÎNCHISDuminicaÎNCHIS

Taverna Gruiu este marca inregistrata la OSIM, S.C GVV PRO MANAGEMENT S.R.L avand drepturi depline de exploatare si utilizare a ei.