Facilitățile Tavernei

Taverna Gruiu este acel loc unde uiți de toate grijile, restaurantul de pe malul lacului unde te poți relaxa alături de familie și prieteni, unde totul miroase îmbietor: de la iarba proaspăt cosită de pe terasă până la lemnul lucrat manual din care e construită cabana – și, mai ales, mâncarea proaspăt rumenită de pe mese, pregătită cu ingrediente 100% naturale și românești.

Restaurant

Cabana din lemn masiv cu vedere spre lac poate găzdui până la 140 de oaspeți și este locația ideală pentru petreceri de neuitat, nunți, botezuri și cele mai frumoase evenimente.

Terasă

120 de locuri pentru cei care-și doresc să se bucure din plin de peisajele Domeniului Gruiu; 40 de locuri în foișorul acoperit și un rotisor de dimensiuni impresionante, pentru cei care-și doresc un adevărat spectacol culinar.

Loc de joacă

În timp ce părinții se relaxează, cei mici se distrează! Mini-parcul nostru are leagăne, tobogane și căsuțe colorate, pentru ca cei mici să nu se plictisească nicio clipă.

Cămara Boierului

Vinuri din cele mai alese soiuri te așteaptă în Cămara Boierului, păstrate în condițiile ideale impuse de somelieri. Te invităm periodic la degustări și evenimente pentru iubitorii de vinuri fine!

Domeniul Gruiu

Explorează Domeniul Gruiu și găsește noul loc favorit pentru fiecare membru al familiei tale!

Pescuit

Cele două lacuri din complexul de agrement Balta Gruiu sunt amenajate special pentru a satisface exigențele pescarilor profesioniști, cât și pentru a încuraja pescuitul recreativ și a crea o atmosferă relaxantă și mereu surprinzătoare.
Organizăm periodic concursuri și evenimente tematice atât pentru profesioniști, cât și pentru amatorii pescuitului recreativ.
Află mai multe despre pescuitul la Gruiu și citește regulamentul bălții aici:
www.baltagruiu.ro

Cazare

Dacă îți dorești să rămâi peste noapte și să te bucuri de cel mai frumos apus pe lac, te invităm într-una dintre cele 8 cabane din lemn masiv cu ponton. Ai toate condițiile unui hotel de 5 stele (inclusiv podea încălzită, duș și Wi-Fi), chiar în mijlocul naturii.